Morava    

In het jaar 2010 is door een klein groepje mensen het orkest Morava opgericht. In Tilburg en omgeving bestond op dat moment nog geen orkest wat zich speciaal richtte op de Moravische muziekstijl, afkomstig uit een deelprovincie van TsjechiŽ.
Met veel enthousiasme ging Morava van start. Er werden de juiste muzikanten gevraagd om de ideale Tsjechische bezetting te kunnen bereiken.  

Morava beschikt inmiddels over een originele bezetting die voor het hoogst mogelijke resultaat gaat. Er worden vele mooie muziekstukken ingestudeerd met daarnaast diverse spectaculaire soloís stukken voor de verschillende instrumenten. De ambitie om een kwalitatief goed orkest neer te zetten is sterk aanwezig waarbij het plezier maken met elkaar zeker niet wordt vergeten. Ook is Morava een graag geziene gast bij verschillende verzorgingsinstellingen, jaarmarkten, oktoberfeesten en bevriende verenigingen. Onlangs heeft Morava een kledingwisseling ondergaan naar voorbeelden van de originele Moravische folklore blouse.


 

Ben jij geÔnteresseerd in Morava dan nodigen wij je graag vrijblijvend uit om contact met ons op te nemen. Of kom eens kijken op een repetitieavond, maandag van 20.00 tot 22.15 uur.